Re: crvenilo i svrbež na penisu

Postovanje

Primetio sam pre 4/5 dana da mi je deo glavica i deo kozice koji je preko tog dela glavica crven,
narednih dana to crvenilo mi se prosirilo po celom glavicu i kozici.
Svrab je poceo pre mozda 2 dana ali nista nepodnosljivo, i to samo u tom levom delu kozice.
Pre nekih mesec dana mi je bilo nesto lose i pio sam Xanax i complex,
tada sam obicno u jutarnjim casovima isao puno puta da mokrim nekad i sa peckanjem,
cak mislim da mi je na dan ili dva penis bio crven od iritacije ili nzm cega slicno kao sada
tako da sam prestao sa lekovima posle 2 dana koriscenja, i pio caj od rastavica, persuna itd i to je za 2/3 dana proslo.
Ne znam da li je bilo do lekova ali proslo me je to.
A pre 15/20 dana sam imao temperaturu od lekova sam pio sumeci fervex ili nesto slicno,
takodje s vremena na vreme uzmem pikovit tabletu ja imunitet/jacanje.
Sad nzm da li je zbog tih nekih lekovova ili mozda neceg drugog..
Kupam se svakog dana taj predeo perem samo vodom, seksualne odnose nemam(sad face:))
Inace sada kada je lepo vreme idem skoro svakog dana na basket, pa se oznojim nzm da li to ima ikakve veze.
i da imam 21 god, do sada nisam imao ovakve probleme..
Napomenuo bih da za sada nemam nikakvih rana samo crvenilo i povremeni svrab (ja bih rekao da je svrab ipak malo intenzivniji nego dan/2 pre).
Da li je potrebna ikakva terapija, krema ili nesto slicno, imam sapun "puzzle" antibakterijski za bubuljice, ne znam da li mogu da ga koristim za ovo?
Izvinjavam se zbog duzeg teksta ali mozda ovi lekovi i sve ovo su imali neke veze sa ovim.
Hvala..