Dječja psihologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 427 | Broj poruka: 1386

anonymous

Hana Hrpka, prof. psih.

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


odbijanje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

abogoev1

10.03.2011. 19:10

Hvala vam što ste me lijepo savjetovali,ja sam sslučajno kroz jedan razgovor sa sinom došla na temu i sa njom za njihovo dobro da im govorim.Ona je plakala ko kišna god.pa sam je zamolila da mi kaže što je muči jedva je htjela samnom razgovarati,da bih na kraju otkrila u biti njen najveći problem je što ona ima tri brata umjesto sestre.Da ja ispunjavam starijem sinu želju a njoj ne,jer ona misli da sam ja ispunila starijem želju tako što sam mu rodila brata.hvala vam na slušanju

Hana Hrpka, prof. psih.

15.03.2011. 16:55

Poštovana,

izrazito mi je drago da se javljate s povratnom informacijom.
Također, drago mi je čuti da ste uspjeli otkriti što muči Vašu kćerku. Vjerujem da Vam je jako stalo riješiti problem i drago mi je da ste na pravom putu. Možda biste trebali pokušati objasniti kćerki objektivnu situaciju. Pokušajte biti uz nju, imati razumijevanja za njezine probleme, probajte joj objasniti da nikome niste ispunjavali želju i da Vam je žao što se tako osjeća.

Još jednom, hvala Vam lijepo na javljanju i nadamo se pozitivnom razrješenju Vaših problema.

Hana Hrpka, prof.