Estetsko-korektivna dermatologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 65 | Broj poruka: 177

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Crvene tackice (nalik na mladeze)


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Noviclan

13.07.2011. 16:20

Ovog leta posle suncanja pojavile su mi se crvene tackice, okruglo je kao mladez i unutra je krv. Mene zanima da li moze da se spreci njihovo pojavljivanje i da li mogu da se uklone? Hvala unapred

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

14.07.2011. 00:50

Ne mogu zaključiti o čemu je riječ, te Vam ne mogu odgovoriti na Vaša pitanja. Obratite se liječniku.

zbunj_

27.10.2013. 13:10

Postovani,naime gledam po netu tockice mnijaturne crvene po dlanovima i prstima...nigdje ne.nalazim slicne mojima. Naime, imam ih svega par. Na jagodici palca,kaziprstu te jos jednu na zglobu kaziprsta.Nisu dosle odjednom nego postepeno i ne prolazecca godinu dana vec. Minijaturne su recimo kao ubod iglicom,a znam da me nikakva "zivina" nije ubola,ne svrbi i nemam nigdje na ostatku tijela slicnih. Molila bih Vase cijenjeno misljenje. Hvala unaprijed. L.p.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

27.10.2013. 18:05

Možda je riječ o malih hemangiomima (krvožilnim benignim tvorbama koje bi se mogle ukloniti 532 nm laserom. Inače, je li riječ o tome ili nečemu drugome možete utvrditi samo na pregledu kod dermatologa.