HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


da...


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

someone

10.07.2005. 16:03

ja ne znam što mi je... danas sam ostavila dečka... užasno se osjećam jer sam prazna... bilo mi je lijepo s njim, ali ne znam što osjećam prema njemu, a i ljeto je... ovo nam je bilo drugi put da smo zajedno... prvi put smo prekinuli jer je on bio napaljen na dvije blizanke... problem je, naravno, bio u meni... ovo će možda bezveze zvučati, ali ne podnosim baš fizički dodir... on to nije mogao razumijeti i smetalo mu je što se odmičem... nikad nisam bila zlostavljana, samo sam... ne znam ni sama... kad se zarežem, imam osjećaj da manje boli... zbilja... ne nosim okolo žilete i to, ali kad se tuširam... ili jednostavno, nedavno mi se desilo da sam se tuširala i kad sam otvorila oči, u krvavim mi je rukama stajao žilet i kada je bila puna krvi... ja patim iako nemam nikakvog posebnog materijala... jest malo da imam sjebanu obitelj, o tome sad ne mogu, ali zbilja imam sređen život... imam drage prijatelje, odlične ocjene, dobrog sam financijskog stanja... ne znam zbog čega me toliko boli... i uopće nije istina da želim pažnju... ovo znaju samo moji najbliži prijatelji... nitko više... ne volim se gurati u prvi plan i biti zamjećena... to mi je preseravanje i jadno... ne podnosim takve osobe... znam samo da ovu bol ne mogu podnjeti... problem he u tome što me nitko ne shvaća, a imam osjćaj i da ne žele... ne shvaćam se ni sama... samo znam da boli, boli, boli... ponekad poželim da sam mrtva... razmišljala sam o stručnoj pomoći poput psihijatra... jednostavno me strah da... nisam luđakinja... samo sam nestabilna... valjda... ne znam ni ja sama... ne znam zašto ovo uopće pišem... ja sam glupa...

Marija Krmek, prof.

11.07.2005. 15:51

Draga Someone,
mislim da je super što ovdje pišeš i što si pokušala na ovaj način potražiti pomoć. Za to je potrebna velika hrabrost i snaga - čestitam ti na tome. Iz svega što si napisala čini mi se da se dosta loše osjećaš, i da ti, unatoč tome što kažeš da imaš sredjen život, zbog nečeg nije lako. Napisala si da si razmišljala o stručnoj pomoći i s obzirom na sve što sam pročitala smatram da bi to bilo najbolje rješenje. I bilo bi važno da što prije dogovoriš termin. Ako ne znaš kod koga, slobodno ponovno piši ili nazovi Hrabri telefon na besplatni broj 0800 0800, jer da bismo ti mogli predložiti stručnjaka potrebno je znati u kojem dijelu Hrvatske živiš.
Želim ti puno sreće, snage, hrabrosti i volje u daljnjem suočavanju sa teškoćama.