Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 172

Broj poruka: 645

linija za djecu Savjetodavna,

Savjetodavna linija za djecu

116 111
Zagreb, Đorđićeva 26

Mikroginon30

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Lista

22.10.2017. 23:05

Postovanje, mikroginon pijem deset meseci i uvek sam dobijala menstruaciju na 21 dan. Sad poslednji put sam dobila 25 septembra i posle deset dana opet sam dobila. Zanima me jel to normalno tako da se desi s vremena na vreme i jesam li zasticena dok ne krenem da pijem novu kutiju ili mi treba dodatna zastita? Hvala u napred

Hana Hrpka, prof.

24.10.2017. 13:55

Draga djevojko,
hvala ti na javljanju i na povjerenju koje si nam ukazala. Kažeš da piješ Mikroginon tablete kao kontracepciju i brine te je li prirodno da one utječu na tvoj menstrualni ciklus, kao i jesi li zaštićena ako ti je menstruacija došla ranije nego što si očekivala. Pitanje koje si nam postavila je medicinske prirode, stoga te potičem da se u vezi toga obratiš svom liječniku obiteljske medicine ili ginekologu koji ti je propisao tablete.
Hrabri telefon je linija koja pruža savjetodavnu podršku i pomoć djeci i mladima u vezi različitih teškoća koje nisu medicinske prirode. Ako imaš pitanja vezanih uz seksualnost i odnos s partnerom, kao i bilo kakva pitanja vezana uz odnose i komunikaciju s vršnjacima, roditeljima ili teškoće vezane uz školu, tu smo za tebe.
Možeš nazvati liniju za djecu Hrabrog telefona na broj 116 111. Linija je besplatna i anonimna, otvorena je radnim danima od 9 do 20 sati. Također, možeš se dopisivati s nama putem chata koji je otvoren radnim danima od 17 do 20 sati, a pristupiti mu možeš putem poveznice https://tinejdzeri.hrabritelefon.hr/#modal-1. Uz to, možeš nam pisati i na e-mail savjet@hrabritelefon.hr.
Puno te pozdravlja,
tvoj Hrabri telefon