Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6611 | Broj poruka: 26345

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


bolovi desne noge,sepanje i drzanje za stopalo


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

pirule21

20.03.2018. 15:05

Dobar dan zelim,javljam se iz Zivinica mjesto kod Tuzle BIH.imamo problem sa malim sinom koji ima 17 mjeseci.prije mjesec dana je poceo plakati u noci i krenuli smo doktorima i jos nismo nista zavrsili.znaci mali ima problem sa sepanjem na desnu nogu.odjednom se djete pocne crveniti u predjelu glave i malo po tijelu onda ga uhvati nervoza i samo pocne sepati na nogu desnu i onda stane na mjestu i nemoze da hoda i dize samo ruke da se nosa i tako to traje od sat do tri sata i onda ga odjednom pocne to popustati i djete pocne normalno da hoda i da skace i da trci sve normalno kako da nista nije ni bilo i to se zna desiti 2 puta dnevno a ne u isto vremensko razdoblje znaci nema pravila kad se to desi i jos da napomenem sve dok ima tu nemoc hodanja i dok traje taj tzv.napad desno stopalo mu je vruce a lijevo je normalno hladno i tako je svaki put i drzi se rukicom za to stopalo stalno i place dok ga ne popusti i nemoze se smiriti nicim taj plac.bili su u bolnicu supruga i mali i radili su sve pretrage i nalaze i protok krvnih zila i zivaca i EMNG i RTG i kukova i stopala i noge i sve moguce smo uradili i privatno na klinice smo isli doktori nemaju dijagnozu za to i otpustili su nas iz bolnice jer nema razloga za boravak kad su svi nalazi uredu.ali se to desava i svaki dan a mi neznamo sta daa radimo dalje.jos da vam napomenem da je imao operaciju krajem oktobra preponske kile i da su ga gledali 5 hirurga i da kazu da je sve uredu.dali je moguce da je neki nerv prilikom operacije ukljesten ili da se moze to povezati s tom operacijom.oni tvrde da je nemoguce da nije problem s tim nista.niej dobivao nikakve terapije samo su govorili da pije paracetamol i to je sve ali ne pomaaze ni to

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

25.03.2018. 20:35

Opisane smetnje su vrlo neuobičajene i ne mogu se ovako na prvu ruku pripisati niti jednoj od uobičajenih bolesti. Svakako će trebati još istraživati. Pada mi na pamet potreba da se isključe neke bolesti imunosnog sustava i tzv. paraneoplastički sindrom - kada povremeno dolazi do izlučivanja supstanci koje utječu na krvne žile. Napravio bih magnetsku rezonancu prsnog koša i trbuha.

pirule21

22.01.2019. 21:10

dobar dan javljam se opet,imamo jos uvijek problem sa sinom gore navedeni samo u razoblju od 01 jula 20 dana nije sepao i bio je sasvim uredu i onda se opet pocelo javljati isto ali samo u malo blazem obliku i sada poslije nove godine opet smo imali pauzu od 15 tak dana znaci nije imao nikako ali smo mu davali po 2,5 ml ibubrufena i sve je bilo uredu ali evo opet para dan i s ve se vraca na isto to ce biti sada u februaru puna godina dana da se ovo sve desava,bibli smo doktore i u beogradu u tirsovoj klinici nasli smo doktora Vukanica i on je gledao nalaze koje imam i sve ih prostudurao bio je i doktor marko spec.s pedrijatrije i doktor nikolic dimitrije s reumatologije spec.i nikome nije jasno sta se desava,dali mi mozemo doci kod vas i da vas nademo pa da i vi pogledate sve nalaze i da nam vi date svoje misljenje ili vec da nam pomognete kako mozete,unaprijed zahvalni roditelji!Lp

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

24.01.2019. 11:55

Za početak Vas molim da odete na www.littledotapp.com , skinite LittleDot aplikaciju, registrirajte se i uputite mi zahtjev za stručnom analizom/ekspertizom. Tim putem ćete poslati sve dokumente koje imate do sada, ja ću ih pregledati i sugerirati što treba dalje. Mislim da je to puno praktičnije i kvalitetnije nego da se uputite u ovoj fazi do mene na pregled.