Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


dilema


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nataša

29.01.2003. 08:47

Evo ovako: Rodila sam zdravu curicu težine 2870 g i dužine 47 cm. Sada ima tri i pol mjeseca i do prije tri dana sam je samo dojila. Sa tri mjeseca beba je imala 7kg po čemu zaključujem da joj je moje mlijeko dobro i hranjivo. Ali, od napunjena dva mjeseca imamo problem. Beba više neće na prsi. Plače i gladna je. Kad je stavim na prsi otima se i plače. Tek kad se dobro umori i zaspe uspijem je nahraniti. Zadnjih dana još je i gore. Po danu je samo plakala i bila jako nervozna, tek pi po noći malo sisala. Juče sam joj ujutro dala bočicu Bebimila 1, sve je pojela i poslije bila mirna. Nije imala nikakvih problema (u smislu grčeva i sl.). Ako se izdojim u bočicu uspije popiti moje mlijeko iako ne tako rado kao Bebimil. Šta da radim? Da je i dalje mučim (i nju i sebe) ili da pređem na bebimil? Napominjem da sam svoju prvu curicu dojila bez problema godinu dana.

Dr. Darko Richter

06.02.2003. 21:21

Teško je nekome tko sam ne doji reći onome koji to radi kako se to radi. S obzirom na zakašnjeli odgovor, nadam se da ste problem riješili na ovaj ili onaj način. Pišite.