Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


ISHRANA


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

DUNJA

07.04.2002. 21:34

Imam djevojčicu koja će uskoro navršiti tri mjeseca.Prije mjesec dana počela sam je dohranjivati sa Hippom Pre jer sam vidjela da joj moje mlijeko nije dovoljno.Sada sam prešla na Hipp 1.Primjetila sam da plače kad ju hranim sa svojim mlijekom a sa Hippom je zadovoljna.Zanima me da li se,umjesto prokuhane vode,Hipp može miješati sa majčinim mlijekom jer bih htjela da ga moja beba pije što duže.
Unaprijed hvala!

prof dr sc Ana Votava-Raić

10.04.2002. 22:08

Cijenjena gospođo Dunja, još jednom mogu izraziti žaljenje što ste u tako ranoj i osjetljivoj dojenačkoj dobi započeli s mješovitom prehranom. U Hippovo (a i drugo) mlijeko možete dodavati majčino mlijeko, ali ga možete davati i odvojeno u jedan ili dva zasebna obroka. Svakako se slažem, kad je riječ i prirodnoj prehrani da je "bolje išta nego ništa". Nemojte zaboraviti pratiti opće stanje djeteta, njegovu tjelesnu težinu, raspoloženje i tjelesno i psihičko napredovanje.
Mnogo sreće i pozdrava.