Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26386

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


kad na kontrolu sharla


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

pavlov

08.10.2008. 21:05

Postovani dr molila bih vas za savjet
Moja curica 5,10godina trenutno ima sharlah danas je 8 dan terapije penicilin sirupom,sad mene zanima kad je najbolje napraviti kontrolni briz da se moze vratiti u predskolsko i posto ona ide u skolu plesa da li je po zavrsetku terapije mogu voditi na treninge ili poslije sharlaha bolje mirovati jedno vrijeme
hvala vam puno na savjetima

Darko Richter, dr. med.

08.10.2008. 22:00

Bris se može napraviti bilo kada,od još jučer, pa do punoljetnosti. zašto bi vam sada bio važan bris, kada nije učinjen u početku. Po završetku terapije, može u vrtić i na ples.

pavlov

09.10.2008. 09:09

Hvala, prvi briz je pokazao streptokok u grlu ,vodicemo je sutra zadnji dan terapije na kontrolu , jer obdaniste trazi potvrdu da vise nije bolesna
Hvala vam puno

Darko Richter, dr. med.

09.10.2008. 12:55

Tamo su isto tako ludi i paze samo na svoje dupe, nije njih briga za djecu, već da njih netko ne prozove. Evo tog kolektivizma. Sada bi doktori trebali izdavati potvrde o zdravlju, a mi smo učili bolesti, mi nemamo licencu za pisanje potvrda da je netko zdrav. Možemo samo reći da je prebolio to i to, a da je zdrav, to mežemo reći samo za tu sekundu kada ga gledamo, i ni tada nismo 100% sigurno. No, tamo se barem svaki "dobar dan" dotoru, naplati, i, s razlogom. Kod nas je još uvijek na djelu teški humanizam i renesansa. Ali, samo za doktore i zdravstvene radnike, ekonomisti i pravnici imaju tarife, menadžerske ugovore,itd. I isto tako smjerno dođu po svoju potvrdicu za dijete, besplatno.