Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26365

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Kašalj kod male bebe


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

lovelygirl

14.02.2019. 23:35

Postovani, moja beba je stara 3 mjeseca, od rodenja pa do danas Oma konstanto kaslje. Kada se rodila naprije je imala konjuktivitis, zacepljen nos koji joj nije curio niti joj sada ne curi Ali konstanto joj slajm seta od pluca prema grlu. Ispirem joj nosicu fizioloskom otopinom citavih 3 mjeseca svaki dan, inhaliram Ju, medutim ona uvijek ima slajma. Kada smo bili na prvom pregledu doktorica je rekla da je to sve normalno za male bebe Ali toliko dugo bas me vec brine. Ima li nekakav jos nacin za pomoci bebi i Sto mi je ciniti? Hvala

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

21.02.2019. 16:25

Ispirajte nos hipertoničnom otopinom morske vode (2,3%), možete je i inhalirati istom otopinom, treba spavati s povišenim uzglavljem, temperatura prostora treba biti oko 21 C, vlažite zrak i izlazite što više na svježi zrak. Drugo nije potrebno, no ako se kašalj intenzivira, oslabi apetit ii se javi temperatura javite se pedijatrici.

više na ovu temu možete pročitati na https://littledotapp.com/hr/blog/bolesti/postizanje-prohodnosti-nosa