Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Masno tjeme i lice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Robo

05.09.2023. 19:50

Poštovani doktore ili doktorice molio biha vas za pomoc i vase steucno mišljenje,imam problem vec godinu dana sa pretjeranim izlucivanjem loja tjt masti mi se tjeme i lice pogotovo na podeucju nosa i cela uz rub kose,svaki dan moram prat kosu nemam nikakvog crvenila ni upala ni peruti ni ljuskica,samo mi se brzo vec zamasti tjeme.
Unaprjed se zahvaljujem na vasem strucnom odgovoru.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

11.09.2023. 12:45

Ne znam koliko imate godina, no savjetujem da posjetite dermatologa kako bi pregledao kožu i preporučio sredstvo kojim ćete smanjiti navedeno izlučivanje loja. U svemu je važno koliko imate godina, ima li drugih promjena koje bi upućivale na hormonsku neravnotežu, treba vidjeti da li je riječ varijaciji normale ili možda postoji neki drugi problem u podlozi.

Robo

24.09.2023. 13:30

Hvala na odgovoru postovani doktore vadio sam krvne nalaze dobri su mi imam 23 godine i nikad prije nisam imo problem sa tjemenom ovo me izludjuje svaki dan pranje preko noci mi se umasti,dali imate ikakv prjedlog za neke tablete da bi mi pomogle

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

09.10.2023. 17:20

Nazalost nemam savjet, obrati se dermatologu.