Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6619 | Broj poruka: 26368

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Modrice po tijelu?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Aniicka24

01.09.2019. 14:15

Dan,u zadnje vrijeme mi se pojavljuju masnice same od sebe.Lupila se nigdje nisam,pala nisam. Ne znam od čega bi mogle biti. Pojavljuju se na rukama i nogama. Na rukama kod žila. To i boli. Prije 2 tjedna mi se vrtilo da sam skoro pala u nesvjest. Tako da ne znam da li je najpametnije otici izvaditi kompletnu krvnu sliku? Hvala Vam unaprijed!

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

10.09.2019. 10:30

Trebali bi se javiti svom liječniku, nakon pregleda će odlučiti koje pretrage treba napraviti. Krvna slika neće biti dovoljna.

amelie21

24.09.2019. 09:55

Poštovani,
već neko vrijeme mi se javljaju modrice po nogama, i lijevoj i desnoj (malo vise na desnoj). Bez udarca, bez ičega, podljevi i masnice koje nisu male. Na dodir bolne, jedne prolaze druge se stvaraju i nadkoljenica i podkoljenica. Krvna slika rađena, sve ok (osim leukocita 11 ali imala sam bakteriju u crijevima i proljeve pa je dr to pripisala tome). Od ljekova i terapija ne uzimam nista, ponekad brufen ili lekadol za bolove. Uz te modrice desna noga mi je teska i kao da trni ponekad. Zanima me što mogu jos učiniti, od čega moze biti? Lp

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

05.10.2019. 09:40

Potrebno je isključiti upalu krvnih žila - postoji nekoliko oblika ove bolesti - javite se na pregled internisti.