Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6243 | Broj poruka: 25004

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Pedijatrijska ord.
Zagreb, Zvonigradska 9


Modrice po tijelu?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Aniicka24

01.09.2019. 14:15

Dan,u zadnje vrijeme mi se pojavljuju masnice same od sebe.Lupila se nigdje nisam,pala nisam. Ne znam od čega bi mogle biti. Pojavljuju se na rukama i nogama. Na rukama kod žila. To i boli. Prije 2 tjedna mi se vrtilo da sam skoro pala u nesvjest. Tako da ne znam da li je najpametnije otici izvaditi kompletnu krvnu sliku? Hvala Vam unaprijed!

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

10.09.2019. 10:30

Trebali bi se javiti svom liječniku, nakon pregleda će odlučiti koje pretrage treba napraviti. Krvna slika neće biti dovoljna.

amelie21

24.09.2019. 09:55

Poštovani,
već neko vrijeme mi se javljaju modrice po nogama, i lijevoj i desnoj (malo vise na desnoj). Bez udarca, bez ičega, podljevi i masnice koje nisu male. Na dodir bolne, jedne prolaze druge se stvaraju i nadkoljenica i podkoljenica. Krvna slika rađena, sve ok (osim leukocita 11 ali imala sam bakteriju u crijevima i proljeve pa je dr to pripisala tome). Od ljekova i terapija ne uzimam nista, ponekad brufen ili lekadol za bolove. Uz te modrice desna noga mi je teska i kao da trni ponekad. Zanima me što mogu jos učiniti, od čega moze biti? Lp

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

05.10.2019. 09:40

Potrebno je isključiti upalu krvnih žila - postoji nekoliko oblika ove bolesti - javite se na pregled internisti.