Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


navrsili smo godinu dana


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Nia-Kia

21.01.2015. 19:15

Postovani doktore!! Moj sin je navrsio godinu dana i naravno sad bi trebali ici na cijepljenje kojeg se bojim ja zbog raznih nuspojava. Kao sto se i bojim bolesti koje bi mogao dobiti ako se NE cijepi. Ja vas molim da mi date savjet sto da radim. Da li je istina da nuspojave mogu biti grozne pa cak i taj autizam koji se povlaci?? Dali je istina da vise djecaka nego djevojcica oma nuspojave.... dali je uredu da pricekam bar da navrsi 15 mj pa da ga cijepim??? Ja se toga uzasavam....pomozite mi i nemojtw mi zamjerit sto sumnjam u cjepiva i sto imam takav stav o tome.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

22.01.2015. 08:55

Sve o čemu govorite i čega se strašite nema utemeljenja.. Kada bi se sve s čime dolazimo u doticaj od trenutka začeća (hrana, voda, zrak, odjeća, obuća, kozmetika, elektromagnetska zračenja i sl.) najvjerojatnije ne bi bilo porasta učestalosti bolesti o kojima govorite. Ospice su se pojavile, riječ je o bolesti koja može biti vrlo opasna - stoga nemojte odgađati cijepljenje. Cjepivo koje je u redovitom programu je dobro, zadovoljava sve uvjete zaštitnosti i sigurnosti.