Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Noćni strahovi?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mmm27

09.10.2022. 23:20

Poštovani,

Majka sam dvogodišnje djevojčice koja u zadnjih par mjeseci nikako ne spava te se stalno budi noću uz vrisku do te mjere da ju je nemoguće utješiti.
Od rođenja do godine i pol je spala divno.Probudila bi se za bocu i nastavila spavati.
Sa godinu dana je krenula u jaslice te se je privikla odlično.Obožava ići u vrtić.
U životu joj se ništa znatno nije promijenilo osim prilagodbe na jaslice koja je prošla,kao što sam već napisala,odlično.
Kćer je divno i pametno dijete.
Slaže rečenice,sudjeluje u aktivnostima s drugom djecom,bez problema savladava nove stvari,voljna učiti,spretna,nasmijana,komunikativna sa svima ali preko noći kao da je to neko drugo dijete.Naručeni smo kod neurologa sada za koji tjedan čisto da krenemo eliminirati neke stvari.Zanima me imate li kakav savjet? Što napraviti? Gdje se okrenuti?
Muž i ja smo već na izmaku snaga.
Hvala Vam unaprijed na odgovoru.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

26.10.2022. 11:20

Ništa od navedenog ne pobuđuje sumnju na bolest. Pokušajte u drugom dijelu dana (popodne i navečer) smanjiti razinu stimulacije, napravite umirujuću atmosferu u kući, prošećite vani, nemojte paliti TV niti davati igrice na mobitelu.