Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


nosić


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

iva

07.05.2003. 10:47

Imam curicu od 2,5godine. Prije 15 dana imala je upalu grla i dobila Ceporeks. Sirup je pila šest dana a osmi dan je opet dobila temperaturu i doktor joj je dao Sumamed, jer je imala blagu upalu uha i grlo joj je još bilo crveno, a nosić začepljen. Sada već šest dana ne pijemo sirup i sve je u redu osim nosića. Naime kad spava čuje joj se "škripanje" u nosu kao da joj je još začepljen. Međutim, ne curi niti dijete kašnje ili kiše tijekom dana. Ja joj stavljam stalno kapljice "Sunce moje malo", a dok je pila sirup stavljali smo pet dana i kapi Operil. Interesira me šta još treba napraviti da se konačno očisti nosić.Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.

Dr. Darko Richter

08.05.2003. 14:29

Prestanite joj bilo što kapati u nos i ne bilo koji način manipulirati po nosu, osim eventualno poticati dijete da ga ispuše. Tek tada vidjet ćete da li doista curi sam, ili iz njega curi ono štu u nj ukapavate.