Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6618 | Broj poruka: 26366

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


nosic


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

behmen

15.12.2010. 10:40

Postovanje doktore, djecak 2 godine vec 5dana prica blago kroz nos, i hrce duboko u nosicu dok spava ( dise na nos )nema sekreta ni nakon kapanja aqua maris kapi i kapi sljezovog caja. Dise normalno, ne kaslje. Nema Povisenu temperaturu ( 37 najvisa u popodnevnim satima), nesto slabije jede, ne znacajno. Kako mogu pomoci svom malisanu? Unaprijed zahvalna, Aida

Darko Richter, dr. med.

15.12.2010. 11:50

Zašto biste mu pod svaku cijenu morali pomoći?
Je li djetetu potrebna pomoć?

behmen

15.12.2010. 13:45

Ok, ukoliko smatrate da je moje pitanje beznačajno meni je jos draze, zato i pitam Vas ovdje a ne vodim dijete u ambulantu da ne pokupi kakav virus. U svakom slucaju zahvaljujem na odgovoru. Pitanje je bilo da li navedeni simptomi upucuju na neku bolest posto sam citala o trecem krajniku, i sl. , ili da zanemarim ukoliko nema drugih simptoma.

Darko Richter, dr. med.

15.12.2010. 15:05

Dobro ste shvatili moj odgovor.
Za bilo što drugo, jer vi za 2 tjedna, npr., njegov pad s bicikla možete povezati s ovim što mislite da ima danas, treba vidjeti.
Ovakva pitanja i pitanjca čine da vas liječnici šalju na razne pretrage i da se sve skupa pretvori u nerazmrsivo klupko. Jer, ljude koji banu s ovakvim pitanjima trebalo bi poslati da uplate HZZO-u određenu naknadu. Može li obični Hrvat proživjeti 3 dana a da nešto ne priupita liječnika?
A sve zato, jer pitati doktora ne košta ništa (ne mislim na ovaj forum, već na zdravstveni sustav, kakav sada jest). Pljušte li tolika pitanja i pitanjca zaduženima za "besplatnu" pravnu pomoć? Ima li toga uopće? Samo je zdravlje besplatno, a svi se kunu da im je najveće blago.