Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6626 | Broj poruka: 26391

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Pece je dok piski


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

kruno12345

21.01.2019. 21:00

Moja dijevojcica ima 6 godina i cesto se zali da je dole pece nekadd kad piski nekad dok sijedi ili se igra Svaki put smo nosili urin na kontrolu Bila je upala besike 3 puta ostalih 25 ne bi nasli nista ili nesto malo Opet smo je u petak odveli urologu Ultrazvu besike , bubrega.urin je bio hvala bogu ok Da bi u subotu dobila gripu Nos, kihanje temperatura Juce se opet zali da je pece Sama sam onim stapicima provjerila urin i pozitivan je na krv Da li moze da bude od gripe pozitivan na kev ostalo cisto Pije dosta jer joj se grlo susi Da li je mogao urin od petka kod urologa pa do ponedjeljak da se promjeni nesto drasticno ili sve moze biti od gripe

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

24.01.2019. 11:55

Kod visoke temperature u urinu se može naći nešto više eritrocita i leukocita. Ipak, u stresu zbog gripe može se pokrenuti upala mokraćnih kanala - u roku od jednog dana. Stoga odnesite urin u laboratorij i javite se liječniku.