Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


pitanje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mia

14.04.2003. 14:40

Dugo vremena nisam mogla prevuci prepucij u mog cetverogodisnjeg sincica,nedavno mi je uspijelo i sada ide bez nekih vecih problema,jedino sto sam uocila da mu je kozica na jednom dijelu ,kao da je zalijepljena za glavic.Da li je potrebno voditi dijete lijecniku ili je to normalna pojava koja ce vremenom nestati? Hvala.

Dr. Darko Richter

15.04.2003. 08:00

Ako je to s donje strane penisa, radi se o frenulumu, slično kao što su obje usnice vezane za gornju i donju čeljust. To je normalan anatomija.

mia

15.04.2003. 19:46

Stovani lijecnice,hvala na brzom odgovoru ...Evo kratkog pojasnjenja s obzirom da nisam dobila odgovarajuci odgovor.Mjesto gdje je ta kozica zaljijepljena nije nikako s ''donje'' strane i po modelu penisa u odrasle osobe vec je zalijepljena ,da pojasnim sto smatram "gornjom ''stranom,ondje gdje glavic ne bi trebao imati nikakvih nabora vec samo glatko tkivo,dakle gornja strana.Oprostite sto insistiram na odgovoru ,ali me zaista zanima da li bi trebala otici lijecniku ili se to uredi vremenom? Ukoliko je obasnjena ta pojava ,kako se zove?

Dr. Darko Richter

16.04.2003. 18:29

Kada god pitate "biste li trebali otići liječniku", odgovor je - da. Kako da vam na daljinu kažem - ne? Najvjerojatnije se radi o nekoj manjoj priraslici.