Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Povraćanje kod djece


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

L&L

27.02.2022. 11:30

Lijepi pozdrav...imam deckica od tri godine. Već par mjeseci nam se događa da se on ali samo u ranim jutarnjim satima (oko 6-7) budi, boli ga trbuh I dva puta povrati. Nakon toga zaspi i sve ok. Preko dana sve super, najnormalniji trogodišnjak, veselo i razigrano dijete. Normalno jede, pije, mokri, stolica svakodnevna. Napravili smo laboratorijske pretrage (krv, urin i stolica) i sve super. Sad čekamo termin za utz abdomena. Iskreno jaaako me brinu ti bolovi praćeni povraćanjem i to uvijek u isto vrijeme, znači samo u ranojutarnjim satima i u prosjeku svakih 7 do 10 dana, na glavu ili nešto drugo se ne žali. Hvala Vam na odgovoru I svako dobro. Lp

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

27.02.2022. 23:48

Ako postoji dugotrajnije curenje nosa to treba sanirati i ev. vidjeti ima li znakova povećanja trećeg krajnika. Ako se smetnje nastave dolazi u obzir konzultirati endokrinologa/metaboličara.