Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6623 | Broj poruka: 26372

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


spavanje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Snezana

09.01.2003. 00:38

Postovani,
Imam kcerku od 16mj. koja spava 12-13 sata preko noci i oko 2, rijedje i po 2,5 sata po danju. Jede normalno, razvija se normalno, ali nije li to prijeterano spavanje? Inace spava mirno, bez budjenja tijekom noci.
Hvala

prof. dr. sc. Ana Votava-Raić

09.01.2003. 22:09

Cijenjena gospođo, potreba za snom jedna je od brojnih individualno izraženih osobina (koja se tijekom života nerijetko i mijenja); dijelom je ovisna i o dnevnoj aktivnosti. Ako se dijete uredno razvija, možete i Vi mirno spavati. Mnogo pozdrava.

Snezana

10.01.2003. 01:00

Puno Vam hvala na umirujuce reci, vjerujte puno su mi znacile i zaista cu i ja sada mirno spavati.

Andreja

13.01.2003. 16:00

Draga Snežana

Ne znate kako ste sretni!
Kao majka dječaka koji je prvih 14 mjeseci spavao u ne duže od 3 sata u komadu, slijedeće 2 godine patio od noćnih strahova (a i mi s njim) i djevojčice koja uskoro puni godinu dana, a budi se barem 2-3 puta noću (igrala bi se, pila, jela...) vjerujte, znam što govorim.
I muž i ja na izmaku smo snaga, radimo i nemamo baka-servis...
Uživajte! (dok se ne promijeni bebin ritam)

Snezana

14.01.2003. 02:58

Andrea,

Cestitam na izdrzljivosti!
Cesto sam slusala da je majka sa malenu bebu ili dijete jako umorena i potrebna joj je podrska i pomoc. Ja vjerujte mi nisam se dosad "umorila" od zahtevne bebe, pomalo mozda od cekanja da se probudi i da se poigramo. Ali kad slusam kako "pate" roditelje kao Vas (kao sto isvi nasi prijatelji), hvata me panika, strah me da pomislim na drugo dijete - sto ako nije kao ovo. Jos od same pomisli nemam snage da izdrzim. Hvala ljepim rijecima s nadom da ce vas vasa djevojcica malo (ili vise) odmoriti. (otkud toliko snage u tako malena bica?).

Pozdrav,
Snezana