Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6624 | Broj poruka: 26383

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


stolica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mia

04.09.2002. 22:38

Molim Vas za odgovor.....Imam sina (3,5 god.) i veliki problem sa njegovom stolicom.....Ponekad je nema i po nekoliko dana ,da bi nakon toga imao strasne muke dok ne obavi .....Nedavno sam se cijelu noc borila da ode na wc.Imao je bolove u stomaku i jako ga boli cmar pri obavljanju nuzde.....Postoje li kakvi prirodni laksativi,cajevi ili tako nesto ? Inace je zdrav i nema vecih problema s prehranom...Hvala M.

prof. dr. sc. Ana Votava-Raić

05.09.2002. 06:13

Cijenjena gospođo Mia, problem Vašeg djeteta može potjecati od krivog načina prehrane, ali može biti i znatno dublji (psihički, pa i organski), tj. može se raditi o bolesti. Bez uvida u kliničko-laboratorijsko stanje ne može se ništa reći. Nažalost, moram Vam preporučiti da se obratite najbližem pedijatrijskom gastroenterologu (naša klinika: 01 4552 333), kako bi se utvrdilo o čemu se radi. Nažalost, čak i tzv. neopasne stvari mogu se pogoršati i uzrokovati značajne poteškoće. Srdačno Vas pozdravljam.