Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6611 | Broj poruka: 26345

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Udarac u glavu


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

dani27

19.06.2022. 17:30

Postovani
Jucer mi je djevojcica od godinu i pol pala na laminat glavom iza na potiljak. Plakala je nakon toga pa se smirila,kad je pala nije izgubila svijest ,nije povracala. 2 sata joj nisam dala spavati,zatim je zaspala uz dojenje. Spavala je 2 sata. Nakon budenja dugo je zijevala,samo bi se nosila,slabo jede par dana. Navecer je dobila temperaturu ,samo se mazila bila u krilu. Temp 38,5 mjerena digitalnim beskontaktnim toplomjerom. U snu se vrtila ponekad jecala tiho. Prije spavanja dala sam joj sirup nurofen.
Prije ovog pada dogodio se jos jedan 3 dana prije,pad na beton na trbuh ,glavu naprijed ,prvo je ostala u soku i ja s njom ali pocela je odmah jako plakati nakon toga mozda par sekundi. Umivala sam ju,nakon tog se ponasala normalno. Danas ujutro temperatura opet ,ali nakon sirupa je bila u redu igrala se hodala smijala. Dali bi trebali ipak na pregled brinem se radi temperature i zijevanja cestog
Hvala unaprijed

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

21.06.2022. 11:45

Zijevanje i temperatura neće imati veze s padom, pratite stanje i po potrebi se javite na pregled. Poduzmite sve mjere predostrožnosti kako bi spriječili udarce u glavu..