Pedijatrija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 6622 | Broj poruka: 26371

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

Poliklinika Salvea
Zagreb, Zagrebačka cesta 126


Virusne bradavice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

natalinatali

27.02.2020. 23:20

Djecak 6 god pojavile su se male sitne bradavice na preoponi i sad se prosirilo na drugu nogu a veceras kako se ceskao sam uocila dvije u blizini penisa. molim savjet sto dalje, sto je uzrok toj pojavi? Kad su bile samo tri isli smo kod dermatologa i ona je mislim cupala ali nije pomoglo, vec se nakon toga se jos i prosirilo a onda sam procitala da se one same nakon nekog vremena povuku i nisam se brinula no sad kako su se pojavile na testisu sam u brizi.Molim savjet za dalje. Mnogo Vam hvala!

natalinatali

28.02.2020. 09:51

Zaboravila sam napisati da su sve jako sitne sitne niti milimetar, u pocetku kao da budu ispunjene tekućinom a onda se s vremenom osuse. Prve su se pojavile negdje uz pojavu slatkih krasta krajem ljeta,i kako smo radi toga bili kod dermatologa ona je uocila i bradavice pa ih cupala.

natalinatali

28.02.2020. 11:05

Kontaktirala sam poznanika dermatologa kaze moluske.

Prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med.

09.03.2020. 19:45

Da, to su moluska, obzirom da ih je puno i da su sitne treba čekati da same nestanu, no to može potrajati i godinu dana...