Oralna patologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 223 | Broj poruka: 567

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zadah


Autor Poruka

marko

08.06.2006. 23:08

Postovanje, imam problem sa zadahom vec duze vremena! .Neznam u cemu je problem ,zubi su u redu i sve ostalo ne ukazuje da je problem u usnoj šupljini! Neznam u cemu je problem jer se navodi da mogu biti uzrok tome svakojake bolesti tipa zgaravice i gastritis ili sinusi ali neman nikakve simptome i probleme sa zdravljem inace!! Uostalom sam nepusac tako da nije ni to uzrok.Tako da neznam ni sam u cemu je problem i dali postoji neki uzrok tome ili bolest koja se manifestira samo preko tog simptoma!! Molim za pomoc!!!Hvala

Doc. dr. sc. Dolores Biočina Lukenda

20.06.2006. 10:23

Poštovani,
sigurno, uzro postoji, samo je pitanje da li je to Vaš subjektivan osječaj ili je nešto što primjećuju i drugi. O čemčemu se radi i što je u pozadini nije moguće reći bez detaljnog pregleda i obrade. Preporućam pregled kod oralnog patologa.

Depresivan

07.07.2006. 11:56

I ja imam isti problem. Problem sa zadahom vec nekih 5 god. i ne znam sta je uzrok.Ali imam ustanovljen ezofagitis (upala jednjaka),ali nisam siguran da je to uzrok,zato sto je zadah veoma intenzivan i fetidan a i poznajem neke koji isto boluju od ezofagitisa a nemaju zadah. Ovaj me problem veoma muci i upropascuje mi zivot.A doktori kod koje sam do sada isao ne vide rjesenje mog problema.
Molim za pomoc!