Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


Davno izvadjen zub i fiksni aparatic


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Emikaah

26.01.2020. 23:05

Postovani,

U donjoj celjusti imam davno izvadjen zub (sestica). Od vadjenja je proslo preko 6 godina i zub nije na vrijeme adekvatno nadomjesten u celjusti, te je doslo do povlacenja kosti.

Trenutno sam u financijskoj mogucnosti posvetiti se protetskoj sanaciji navedenog problema, no uz navedeni imam i odredjeni estetski problem s izgledom i rasporedom zuba, te razmisljam o ulaganju u aparatic.

Zanima me Vase misljenje, ili iskustvo iz prakse - koliko je moguce samim postavljanjem aparatica za zube "popraviti" situaciju s izgubljenim zubom u donjoj celjusti tj. smatrate li da osoba moze biti dobar kandidat za postavljanje aparatica za zube unatoc navedenom problemu (najvise me brine situacija s povlacenjem kosti do koje je doslo). Po skidanju aparatica bih po potrebi pristupila postupcima nadomjestanja zaostalih nedostataka u celjusti.

Unaprijed hvala na odgovoru!