Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


Fiksni aparatić


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Matea

23.02.2006. 17:40

Bok! imam 15 godina i nosim mobilni aparatić već 4 godine ali od njega nema nikakvog poboljšanja. htjela bi nositi fiksni aparatić, pa me zanima koliko oni dođu? jeli ja plaćam čitavu cijenu ili mi nešto plaća i socijalno? koliko ga najmanje moram nositi? Unaprijed zahvalna!

dr. Aleksandar Gulin

27.03.2006. 13:33

Matea

o tom se moraš raspitati kod ortodonta kojeg odabereš prema mjestu stanovanja ili po nečijoj preporuci (frendica bila kod nekog ili slično). Sigurno je da se sad dosta čeka na fiksne aparatiće što dijelom ovisi i o tome kako su ti jako izražene promjene na zubima a i kakvo je opterećenje na ambulantu koju odabereš. A HZZO ("socijalno"blunk ti pruža mogućnost da oni snose trošak samo je pitanje da li ćeš doći na red do navršene 18 te godine.
S druge strane privatno možeš uvijek doći na red samo što onda nema pokrivanja dijela troškova preko HZZO nego sve plaćaš!
Nadam se da ti je sad sve jasnije....