Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


Fiksni aparatić za zube


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Marina777

17.01.2013. 15:25

Poštovani doktore Gulin,

imam pitanje u vezi fiksnog aparatića za zube. Naime fiksni aparatić nosim već godinu i 10 mjeseci na gornjim zubima jer mi idu prema van i moj ortodont mi ga želi skinuti, a ja nisam zadovoljna rezultatom jer sam dobila savjet od jedne privatne stomatologinje da se obratim vama! Da li je moguće doći kod vas i da vi nastavite sa terapijom s ovim postojećim aparatićem za zube. Ako da, da li bi cijena bila niža pošto nisam kod vas stavljala aparatić? Već sam dosta novaca i vremena utrošila u ovaj tako da mi je preskupio sve iznova raditi.

Hvala unaprijed

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

24.01.2013. 23:00

Poštovana

molim Vas da se dogovorite za pregled telefonom a o svim pitanjima možemo porazgovarati kad Vas pregledam...
srdačan pozdrav
dr. Gulin

garava93

13.06.2013. 15:25

Poštovani, imam 19 godina, mobilni aparatić sam počela nositi sa 10 godina, pa do 15-te godine, bilo je pomaka, ali ne znatnog kako sam ja mislila da će bit, jedan zub mi je samo u defektu od pada niz stepenice kao djete. Moja ortodontica nije baš bila neka sjajna, pa sam odustala i dolaziti na preglede. Zanima me samo, koliko se kreću cijene fiksinh aparatića i da li se kod vas može obaviti besplatan pregled? Hvala