Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


moguce ili ne!?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Victoria

19.04.2007. 20:25

Bok! Imam 16.god.Imam otvoreni zagriz i vrlo neravne zube odmalena.imam izrazenije ocnjake sto je familijarno s tatine strane.nosila sam mobilni aparatic.moja ortodontica,kao i svi prije nje,savjetuju mi fiksni-samo sto svakim pregledom mislim da imam manje sansi za i najmanji pomak jer ona non-stop govori da ne zna sta bi i sto se to nije rijesilo prije...prema njenim rijecima izgledam ko vampir,rumunjska grofica itd....nije mi problem nositi fiksnu ako treba i 10 godina i nije stvar ni u cijeni istoga....milijun puta sam iz ordinacije izasla u suzama pa me zanima zar to stvarno nije moguce rijesiti ni na jedan nacin??ni sa jednim aparaticem??najvise me zabrinjava sto stalno puse na svaki spomen mojih godina(ponavljam imam 16) pa mi se radi toga najvise cini neizvedivim...

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

25.05.2007. 01:15

Otvoreni zagriz je anomalija koja se opire u terapiji ali je uspješno savladava fiksna terapija. Naravno danas postoje još i mali pomagači koji se zovu MINI VIJAK IMPLANTATI kojima se bolje kontrolira cijela situacija tako da nije samo kirurški pristup jedina opcija kod jako izraženih anomalija. Javi se na prvi pregled ako si u mogućnosti, on je kod mene besplatan. telefon je 091/4854601.