Ortodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 222 | Broj poruka: 514

Aleksandar Gulin, dr. med. dent.

Ortodontska ordinacija dr. Aleksandar Gulin
Zagreb, Republike Austrije 35


zadnje čudo tehnologije??


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivana

30.05.2005. 22:54

nedavno sam čula da navodno postoje neki novi fiksni aparatići za zube ali se nose s unutarnje strane zubiju...sad mene zanima je li to uopće istina?(ili se netko dobro našalio sa mnom)...ili stvarno tako nešto postoji?(i naravno približna cijena)....unaprijed hvala

dr. Aleksandar Gulin

06.07.2005. 23:42

Isprika zbog nedovoljno brzog odgovora ali nisam vidio Vaš mail prilikom zadnjeg odgovaranja.

Da postoji aparatić za zube koji se nosi s unutarnje strane i zove se lingvalni aparatić a često ga i svrstavaju u kategoriju "invisible orthodontics". No potrebno je i vrijeme adaptacije na isti koje traje prosječno 2-3 tjedna i kompleksnija je cijela izrada kao i same kontrole koje sukladno tome i više naplaćuju.

maja

12.03.2006. 22:14

Ej bok!!! ja sam nosila mobilni aparatić za zube neko vrijeme,prestala sam ga nositi zbog bolova zubi! dali bi bilo moguće da ja nakon 2 god koliko je prošlo od toga mogu dobiti fiksni aparatić ali po mogućnosti boje koju ja želim. Zapravo me zanima dali bi mogla dobiti aparatić bijele boje tj manje zamjetljiv???