Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


akne-stitna zlijezda


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Andri

07.01.2006. 20:54

Imam 31 god.i od tinejdzerskih dana imam problem s aknama ponekad bi mi se i ocistilo lice ali uvjek se vracaju,od prosle godine imam problema i sa stitnom,ustvari malo su mi se spustili hormoni i otice mi desni rezanj,depresivna sam pijem seroxat 20mg i po potrebi sam pila cjelo ljeto helex 0,5mg,ali sto mi lice "PODIVLJA"to je strasno lice me boli i dodatno mi stvara nervozu ne znam s cim bi mogla to lijeciti ili bar ublaziti,ne pijem za sad nikave lijekove za stitnjacu ali nebi ni smjela uzimati nikakve hormone,prije 3god.sam pila Cilest ali samo 2mj.jer sam i tada vec imala simptome poremecaja rada stitnjace,molim vas za savjet.

mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

22.01.2006. 21:15

Poštovana Andri!

Često puta se pravilnom terapijom poremećaja rada štitnjače acne potpuno smire,zato je važno učiniti dobar endokrinološki pregled tj. uz hormone štitnjače treba odrediti i status spolnih hormona,hormona nadbubrežne žlijezde,treba učiniti i UZV jajnika te prema tim nalazima donjeti odluku o načinu liječenju acne.

Pozdrav!