Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 272 | Broj poruka: 1366

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Dermatolog - pregled


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

08.05.2008. 23:45

Postovana dr. Sokol,

ispricavam se zbog direktnog obracanja. Imam 37 g. vodim bitku sa aknama od 14. g. Prolazio sam faze od bijesa, depresije do ravnodusnosti.
Lijecenje se pokusavalo sa antoparom, vitaminom A, klindamicinom, geomicinom itd. Nazalost, neuspjesno.
Moja lijecnica opce prakse inzistira na terapiji geomicin + klindamicinska otopina. Nakon 4 mj. terapije sam odustao, jer nije bilo poboljsanja, naprotiv.
Na svoju ruku sam poceo koristiti Dercome Clear. Tusiram se 2 puta dnevno i to bez ikakvih sampona Sada je situacija "pod kontrolom". Upalne fleke pokusavam maknuti tako da pijem pivski kvasac, TWINLAB cink + vitamin C, te nanosenjem Avene Cicalfate kreme ujutro i navecer. Fleke su sve bljedje, ali se nove akne i dalje pojavljuju.
Obzirom da je sve ovo samo "kontrola epidemije akni", postoji li mogucnost da dodjem kod vas na pregled bez uputnice lijecnice opce prakse.

Unaprijed hvala na odgovoru.

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

18.05.2008. 22:25

Poštovani Miles!

Zamolite Vašu doktoricu da vam provjeri nalaz kompletne krvne slike,kolesterola,triglicerida,jetrenih proba,transaminaza,ALP.GUK.te sa nalazom možete doći na pregled u moju ordinaciju.
Pozdrav!