Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


do kada se mogu imati akne?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Verity

27.07.2005. 23:56

Poštovani,imam akne dugo,dugo...ponekad mislim da ću ih imati do kraja života,možda je i to moguće!
Probala sam sve kolekcije preparativne kozmetike koje postoje na našem tržištu,pila sam u nekoliko navrata antibiotik geomycin po 5,6 mjeseci,pila sam horm.pilule stediril,pa diane,pa logest...
Svaka krema mi jest djelovala,antibiotici su činili čudo samo dok sam ih pila a nakon svake ture nove upale,potkožni prištevi...Navedene pilule nisam mogla uzimati,otečena prsa,promjene raspoloženja i svaki put bi mi menstruacija izostala po mjesec,dva...
Uglavnom,više sam umorna od eksperimentiranja!Nikad me nitko svih ovih godina nije poslao na niti jednu pretragu,čak ni zbog propisivanja pilula,sve se radilo onako "ajmo probat s ovim"!
Imate li možda kakvu ideju,što dalje?Možete li mi preporučiti kakvog
vrsnog dermatologa,bila bih zahvalna!
Imam 35 god.,normalan menstr.ciklus,prošla dvije trudnoće!
Puno hvala,čitam vas i dalje!

mr.sc. Jadranka Sokol, dr. med.

08.08.2005. 18:31

Poštovana Verity!

Akne zaista mogu potrajati dugi niz godina,no to nije razlog da ne ustrajete u liječenju.Ukoliko to želite možete se javiti u moju ordinaciju,sigurna sam da postoji model liječenja koji će i za Vas biti uspješan.Pozdrav!