Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


laser


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Gabriel

05.09.2005. 13:18

Poštovanje!
Imam 25 god. i već se više od 10 godina borim s aknama. Bio sam kod nekoliko dermatologa, isprobao puno različitih preparata, ali akne su mi i dalje veliki problem. U nekoliko navrata pio sam antibiotike, vitamin B, mazao lice raznim tonicima, losionima i kremama, sve to po uputama dermatologa, a nešto i prema savjetima kozmetičarke. Kako godine prolaze stanje se malo popravilo, ali jos uvijek mi je lice konstantno upaljeno. Nekad su to mali bijeli prištići, a nekad velike potkožne upale.
Nakon svih tih godina, na licu su ostali i brojni ožiljci.
Moje pitanje vezano je uz laserske tretmane o kojima sam nedavno čuo i čitao. Ima li smisla izdvajati oko 1800kn u kozmetičkom salonu za 10 tretmana takve vrste? Je li moguće da će se stanje lica popraviti i može li to biti neko dugoročno rješenje problema?
Ako ne, imate li kakav drugi savjet za mene? Stvarno sam već očajan. sad
Unaprijed hvala na odgovoru!

mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

24.09.2005. 22:37

Poštovani Gabriel!

Predlažem da prije odlaska na laserske tretmane ipak dođeš na konzultaciju- s obzirom na tvoju dob i trajanje bolesti bilo bi dobro pokušati liječenje isotretinoinom.Javi se!

Pozdrav!