Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


nodulus


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

tina

22.03.2005. 08:22

Dobar dan,već sam Vam pisala o svojem problemu,a to je tvrdi bolni nodulus na desnom obrazu (3cm).Imam obiteljske doktore koji rade na Rebru,pogledali su moje stanje i kažu da trebam biti strpljiva da se to neće tako brzo maknuti,te su mi preporučili jedino riješenje koje bi mi pomoglo a to je plastična operacija.Imaju vrhunskog kirurga koji bi to riješio bez problema i bez ikakvih ožiljaka,samo je na meni da odlučim? Što Vi mislite,dali bi imala kakve posljedice,Koliko to košta i nakon zahvata kako bi to izgledalo? Ja više nemogu trpiti čudne poglede ljudi,sve manje i manje imam povjerenja u sebe.Hvala

mr.sc. Jadranka Sokol, dr.med.

17.04.2005. 22:19

Poštovana Tina!
Svakako posjeti dermatologa koji će kliničkim pregledom utvrditi da li je čvor posljedica neke prethodne upale kože kao što su npr.akne ,te će procijeniti da li je zaista nužna kirurška intervencija ili se možda može djelovati na neki drugi način.