Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


STA MI JE!!!??


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ANDRIANA

13.10.2005. 13:19

draga doktorice......
imam 17 god.i vec 2 godine se mucim sa aknama na leđima.Dođe mali pristic i onda tako nabubri i pocrveni da me uzasno boli dok ne pukne sam i onda mi nastane krasta i sa njom se mucim puno.i tako svaki prist na lezima. Isla sam na ciscenje i mazala sam svaki dan sa svim vrstama kremica koje mi je preporucila dermatologinja međutim nije mi NISTA pomoglo.i kad mi se to pocelo povecavati pocela sam piti ROACCUTANE svaki dan po 6 tableta i to sam pila jedno od 2mj-do 8mj i opet mi nije nista pomoglo,malo se smanjilo ali opet je sve isto.Isla sam vaditi krv i sve je ok,menstruaciju imam redovito.Isla sam vaditi krv za hormone i u prvom nalazu nije mi nije nista sada sam opet vadila isto za hormone i poslali su mi u Zagreb. Obisla sam dosta doktora i dermatologa i niko NEZNA STA MI JE!!!???ali meni se je to pocelo siriti po rukama i nogama...i strah me da ne pocne po licu,jer mi je stvarno cisto i nista nemam na njemu.
MOLIM VAS DA MI POMOGNETE. jer stvarno neznam vise sta da radim....

mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

01.11.2005. 21:02

Draga Andriana!

Trebala bi se ponovo javiti dermatologu koji će uzeti bris "prištića"
te učiniti bakteriološku analizu ,također trebaš provjeriti krvnu sliku -SE,L,DKS,AST,ASTA,šećer u krvi ,te željezo.Otiđi kod ginekologa i napravi UZV jajnika.Kada ti nalazi budu gotovi možeš mi se ponovo javiti. Pozdrav!