Alergije


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 929 | Broj poruka: 5367

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


Alergija i lijecenje .Koliko traje?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Darko Richter, dr. med.

13.12.2019. 18:55

123zorica
Mjesto izbijanja urtikarije može pokazati da li je riječ o vanjskim alergenima, ili nrp. hrani. Ako vam izbija na podlatkicama i potkoljenicama, to može ukazivati na vanjsek alergene, jer su ti dijelovi ekstremiteta obično otkriveni i izloženi vanjskim utjecajima. Ako izbija na pokrivenim dijelovim tijela onda to može biti hrana, lijek, ili nešto drugo štoiznutra pravi osip na van.

123zorica

14.12.2019. 10:55

HVALA VAM PUNO :::Kod mene je alergija izbila na laktovima sve do prstiju velike crvene fleke koje peku poslije dan se spustila na koljena na na grudi bas onaj dio gdjeje dekolte i poslije na lice i usi tu me vec svrbilo vise nego sto je peklo i da na straznjici je bilo Samo sto je bas bilo simetricno kad je na koljenu odmah je na drugom koljenu cak i grudi , ruke uvjek simetricno Nisam imala ni jednu na ledjima ni na stomaku...Hvala vam jos jednom

Darko Richter, dr. med.

16.12.2019. 21:55

Podijelte svoja pitanja i na forumu dermatologije.