Benigna hiperplazija prostate (BHP)


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 9 | Broj poruka: 22

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Gnojni iscjedak i žarenje kod mokrenja


Autor Poruka

Miroslav85

17.09.2009. 17:55

Poštovani! Ja sam Miroslav 24g! Prije nešto više od godinu dana primjetio sam gnojni iscjedak iz mokračne cijevi, otišao hitno urologu na sv.Duh, uz pregled koji je trajao 2min poslao me u dermatovenerološku ambulantu na Šalati,tamo sam učinio prtrage Chl.trachomatis.Ureaplasma i Mychroplasma,kulturu na gonoreju i Trichomonas,bris urete i TPHA- svi nalazi uredni, dobio Klawax kapsule koje sam pio 12dana,nakon toga mi bilo bolje, al opet nakon nekoliko mjeseci javilo se jako žarenje kod mokrenja i smetnje među nogama! Liječnica op.med. me poslala urologu u Zabok, učinio pretrage... bris urete-Ureaplasma i Mycoplasma,ejakulat-bakter. urin-bakteriološki,bris urete Chl.trachomatis svi nalazi uredni osim pregleda kod urologa-povečana i osjetljiva prostata, dijagnoza upala prostate-čuvaj se,imaj na toplom,ne gazirano,ljuto......... dobio kap.Tamosin-trošio 2mj i Ciprinol 6tjedana... Trenutno opet žarenje u mokračnoj cijevi i dublje koje se povečava nakon izbacivanja ejakulata, smeta me svakodnevno,naročito ujutro..... ŠTO DALJE?

Ivo85

23.10.2009. 16:35

Ista stvar samo mi se ne vuče tako dugo kao tebi, mjesec dana sada. Jesi uspio riješiti što???

Mr. sc. Goran Štimac, dr. med.

04.06.2010. 20:35

Potrebno je isključiti i prostatitis, treba učiniti bakteriološku analizu ejakulata (spermiokulturu) i/ili eksprimata prostate i u slučaju patološkog izolata ordinirati ciljanu terapiju. Moja preporuka je urološka ambulanta KB"Fran Mihaljević", Zagreb.