Cjepiva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 471 | Broj poruka: 2715

Darko Richter, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12


cijepivo


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

nebo

14.09.2010. 19:20

Poštovani doktore, imam dvoje djece, djevojčicu od 5,5 godina i dječaka od 8,5 godina, koji su cijepljeni redovito prema kalendaru cijepljenja. Curicu ste Vi cijepili sa cijepivom Pneumo 23 i preporučili ste mi cijepljenje sina, kao i cijepljenje protiv hepatitisa B. Međutim došavši kući naš epidemiolog ( mi smo iz Đakova) nikako da pristane da nam ta cijepiva narući. Uporno nas otpremi kući sa obrazloženjem kako to nije potrebno jer djeca ne spadaju u nekakvu rizićnu skupinu i da je glupo cjepiti djecu sa svim i svačim, i još puno puno priće kojoj je poanta da svi koji preporučuju cijepiva dodatno pune svoj džep do strane farmaceuta, itd... Zanim me kako se može doći do cijepiva? Može li se nekako zaobići epidemiolog? Ili naprosto moram kod njega inzistirati na tome? Puno hvala!!

Darko Richter, dr. med.

14.09.2010. 23:20

Možete cjepiva podići na privatni recept (ona za pneumokoka), koji vam mogu izdati i ja, a Engerix ima vaša pediajtrica/primarni liječnik kod sebe u ambulanti. No, i njega se može dobaviti putem recepta.