Hepatitis C


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 87 | Broj poruka: 388

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


fibroza


Autor Poruka

n.r.

05.06.2006. 22:42

dali znate nešto opširnije o lijeku koji se uzima uz terapiju a djeluje na zaustavljanje fibroze i popravljanje stanja jetre . proizvodi ga belgiska tvrtka "innogenetics".zahvaljujem.

prof. dr. sc. Ivica Pavić

06.06.2006. 18:39

Poštovani/poštovana,

pretpostavljam da mislite na tzv. terapijsku vakcinu koju je Innogenetics testirao u svrhu poboljšavanja histološkog nalaza u biopsiji jetre bolesnika s kroničnim hepatitisom C. Preliminarni podaci iz 2003. ukazivali su na stanoviti povoljni učinak ove terapijske vakcine u usporedbi sa skupinom bolesnika koji je nisu primali. No, tijekom 2005., kada su se očekivali novi, još bolji rezultati, kompanija je iznijela slične rezultate između testne skupine i kontrolne te navela da su rezultati "inkonkluzivni" najavljujući nastavak testiranja kroz narednih 15 mjeseci. Nadaju se da će povećavanje doze cjepiva i duže davanje uspjeti postići statistički značajnu razliku između dviju skupina (cijepljenih i necijepljenih).
Nadam se da je ovo odgovor koji ste trebali.
Pozdrav.