Hepatitis C


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 87 | Broj poruka: 388

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


infergen


Autor Poruka

no.responder

07.06.2006. 16:07

poslije neuspješne terapije rečeno mije da trebam redovito na kontrole i čekati redovito obavljam kontrole ali mi se više baš ne čeka. htio bi nešto poduzeti ali šta? zbog slabog engleskog teško dolazim do informacija. "infergen" interferon kojim se u americi liječe no responderi dobija se svaki dan jedna dnevna doza dođe 76 dolara. ako sam dobro svatio. ako neko zna više bio bi zahvalan.

prof. dr. sc. Ivica Pavić

13.06.2006. 09:24

Poštovani,

Infergen je "brand" za konsenzusni interferon. Radi se o potpuno "umjetnom" interferonu koji se kemijski razlikuje od interferona koje smo do sada koristili u terapiji.
Postoje radovi koji su pokazali korisnost ovog interferona u kombinaciji s ribavirinom u liječenju non-respondera, no radi se o još nedovoljno velikim grupama i rezultatima. Očekuje se i razvijanje pegilirane varijante ovog interferona čime bi se i on primjenjivao 1x tjedno, umjesto svakodnevno kako preporučuju dosadašnje studije s Infergenom.