Hepatitis C


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 87 | Broj poruka: 388

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


majo javi se


Autor Poruka

tudiljak

28.01.2007. 18:15

majo javi se...da znamo kako si prosla.Koliko se sjecam prije 2 mj.trebala si biti gotova sa 48-tjednom terapijom.Nadam se da je bilo uspješno.
Zrinka

triss

26.03.2007. 16:45

Maja je. Morah staviti novi nik jer kao Maja se ne mogaše registrirati, postojeći nik happy mislim moj je ali kad bijah na forumu ne bijaše registracije pa me automatski registriralo ali ne znam kojim paswordom pa se morak nanovo priključiti ali pod drugim nikom.
Uglavnom dobro sam, Th završena još u 9 mj. i sada je vrijeme za novi PCR. Naime preselih se u međuvremenu u Zg. pa mi je sad malo teže pokrenuti postupak(liječena u Sa) ali nađoh liječnika opće medicine i poštom mi roditelji poslali povijest bolesti tako da se bacam u realizaciju plana, nadam se najboljem. Jaku hranu, te koju čašicu vine osjetim u jetrici ali više je sugestivne prirode, udebljala sam se i vratila u fizički pogon. Nije me dugo bilo jer sam srteđivala život. Našla posao, stan, ljubav, uglavnom odgovorno tvrdim da je stav prema životu izrazito bitan za cvjetanje općeg zdravlja i jetrice......Sviju vas pozdravljam i želim brzi i definitivni pad nemani!!!! Aloha people!!! happy)