Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 123 | Broj poruka: 344

Dinko Tončić, dr. med.

Poliklinika dr. Tončić
Zagreb, Mlinovi 159a


Cijena silikonskih grudi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

delana

04.01.2008. 22:20

Zanima me koliko kosta zahvat povecanja grudi silikonskim umetcima i da li se usljed trudnoce rastegne koza grudi pa se objese i umetci ili grudi ostanu cvrste? Unaprijed hvala na odgovoru!

Dinko Tončić, dr. med.

06.01.2008. 12:03

Postovana, ukoliko u skorije vrijeme planirate trudnocu, svakako bih preporucio ugradnju implantata od silikonskog gela oko sest mjeseci nakon prestanka dojenja, jer ce do tada Vase grudi poprimiti odredjenu, definitivnu formu, te ce tijekom preoperativnog pregleda biti lako odrediti najprikladniju velicinu i oblik implantata. Ukoliko trudnocu planirate u daljoj buducnosti, ugradnja implantata se moze obaviti cim se Vi odlucite za taj zahvat. Sve je to sa ciljem da se postigne sto trajnije rijesenje nakon ugradnje implantata.Sto se tice oblika i velicine Vasih grudi nakon trudnoce, jasno je da ce nastupiti novo stanje, neovisno o tome da li vec imate ili jos nemate ugradjenje implantate. Kako ce se tocno grudi promijeniti kroz trudnocu gotovo je nemoguce predvidjeti, jer se radi o individualnoj reakciji Vase koze i mlijecne zlijezde u periodu trudnoce i dojenja.
Sto se tice cijene same operacije, mogu govoriti samo u ime nase ordinacije gdje je cijena operacije povecanja grudi 20000 kuna.