Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

yasmine20

25.01.2008. 16:30

Dobar dan, zanima me koliko bi koštala korekcija nosa, i koliko unaprijed se trebam naručiti kod Vas, jer nisam iz Zagreba, pa me još zanima koliko bi trajao oporavak?Unaprijed zahvaljujem

Dinko Tončić, dr. med.

28.01.2008. 14:50

Poštovana, prema našim preporukama u Zagrebu biste nakon operacije nosa morali ostati najmanje tri do četiri dana. To je i period u kojem se u nosu nalaze tamponi. Tijekom operacije na nos se postavlja kalup, koji služi zaštiti i imobilizaciji nosa tijekom sedam dana nakon operacije. Nakon tjedan dana sa nosa se odstranjuje kalup te se pacijent polako može vraćati svojim svakodnevnim privatnim i profesionalnim obvezama. Nakon odstranjivanja kalupa u manjeg broja pacijenata zaostaju podljevi ispod očiju koji prolaze nakon desetak dana do dva tjedna nakon operacije, a mogu prikriti make upom. Vrijeme za oporavak nakon ove operacije je dakle tjedan do deset dana, ovisno o slučaju. Nekoliko dana prije samog zahvata bi bilo dobro da nas posjetite na pregledu i konzultacijama, kako bismo vidjeli o čemu se točno radi u Vašem slučaju. Na termin konzultacija se čeka nekoliko dana, a na termin operacije dva tjedna do mjesec dana. Što se tiče cijene korekcije nosa u našoj ordinaciji, ona se kreće od 10000 - 12000 kuna, ovisno o slučaju. U vezi dodatnih detalja nam se možete obratiti direktno na naš e-mail ili telefonski.