Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 127 | Broj poruka: 349

Dinko Tončić, dr. med.

Poliklinika dr. Tončić
Zagreb, Mlinovi 159a


rinoplastika


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

xxy

18.03.2008. 14:35

Poštovani,

Znam da oporavak nakon operacije traje nekih 10-ak dana, dok se ne skine kalup, zavoji... Ali, zanima me koliko treba proći da se nakon operacije ljudi vrate svojim svakodnevnim obavezama (faks, posao i sl.)?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Pozdrav

Dinko Tončić, dr. med.

30.03.2008. 15:00

Poštovani, Zahvaljujem na Vašem upitu. Tampone iz nosa odstranjujemo treći postoperativni dan, kalup sa nosa sedmi dan nakon operacije, a povratak svakodnevnim privatnim i poslovnim aktivnostima je moguć već nakon desetak dana do najviše dva tjedna.

lena98

18.01.2021. 16:25

Zdravo, naime sutra imam zakazanu operaciju nosa happy U pitanju je grbica koja nije toliko velika ali mi smeta, i malo cu ga smanjiti u dogovoru sa hirurgom. Ono sto me plasi a nisam mogla naci na internetu a nestrpljiva sam cekati do sutra da pitam doktora je da li se imam cega plasiti? Skroz sam zdrava nemam niti jednu bolest i ne pijem lekove ali imam strah da moze svasta da krene po zlu tokom operacije ili tako nesto pa sve do toga da se nedaj boze ne probudim posto je totalna anestezija u pitanju.. Znam da svaka operacija nosi svoj rizik ali me zanima koliki su ovde rizici i trebam
Li se bojati? Hvala unapred!