Estetsko-korektivna dermatologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 65 | Broj poruka: 177

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Kvržice na preponama


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Matko93

22.04.2013. 12:35

pozdrav,imam 20 god,prije 2 god sam napipao po jednu kvrzicu s obe strane,otisao sam kod svoje doktorice i vidila je da sam se obrijao i rekla je da je najvjerojatnioje od toga,da je izrititalo kozu,da nije nista opasno ali za svaki slucaj me je poslala na daljni pregled,druga doktorica je vidila tetovazu na ruci i rekla da je najvjerojatnije od tetovaze i da nije nista opasno.ja bih se sad opet tetovirao ali roditelji se boje i nedaju mi jer misle da su kvrzice od tetovaze,molim vas da mi kazete sto vi mislite i ako je od tetovaze jel moze bioti sto ako se opet tetovitam?gledao sam po forumima za kvrzice na preponama i svi kazu da je od nezdrave hrane ili od iritacije koze zbog brijanja..hvala i pozdrav iz splita happy

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

22.04.2013. 18:00

Tvorbe koje navodite kao "kvržice" gotovo sigurno nisu od tetovaže. Od hrane sigurno nisu, a mogle bi biti posljedica brijanja tog područja.

Matko93

22.04.2013. 23:05

to je vec skoro 2 godine,ne micu se,ima li razloga za brigu?

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

23.04.2013. 13:20

Vjerojatno nema.