Re: Da li je moguca trudnoca??

Postovani,
Zamolila bi Vas za pomoc. Naime, jutros mi je test na trudnoću bio pozitivan te sam zvala ginekologa za termin. Kako sam razgovora sa medicinskom sestrom ne doktorom pitala sam trebam li sto uzimati od tableta. naime, ja sam počela piti folnu kiselinu u 4 mj i popila kutiju od 50 tableta otprilike do početka 6 mj. Nakon toga nisam pila sve do sredine/ kraja 7 mj. kada sam kupila kutiju od 100 tableta (400 za) i počela ponovo piti (u obje ture pila sam od proizvođača Solgar, Folcin). E sada medicinska sestra mi je rekla da si odem kupiti elaBaby tj Elanatal za prvo tromjesečje ali mi je žena u ljekarni rekla da folna kiselina i elenatal ne treba piti skupa jer elenatal već ima folne kiseline i da će to bit previše folne kiseline. Na elenatal piše da ima 800 uq ( min 400 uq/ min 400 uq) tj u redu pod nazivom %PU*PDV piše 400. Pa Vas molim za savjet sto činiti jer idem na pregled tek 15.9. Takoder kako imam policsiticne jajnike pola sam kapi od vrkute od 6 mj da reguliran menstruaciju ali sam prestala piti prije par dana čim sam posumnjala na trudnoću je li to uredu? Hoće li imati utjecaj na plod?