Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 172

Broj poruka: 645

linija za djecu Savjetodavna,

Savjetodavna linija za djecu

116 111
Zagreb, Đorđićeva 26

Hsv2 u trudnoci

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Kvacica0907

25.06.2018. 09:55

Poštovani, molim Vas samo da mi odg na ovo pitanje s obzirom da je moja ginekologica na godisnjem. Trudna sam trenutno 33+4. Na vagini sa lijeve vanjake strane blizu ulaza u rodnicu imam herpes(malo pece i par sitnih bijelih mjehurica) dobila sam ga prije 2 dana i sad se povlaci. Inace ga imam cesto i prije trudnoce na istom tom mjestu i traje 3-4 dana. U prvoj trudnoci mi je u 36 tjednu rađen bris na hsv1 i hsv2(jer sam tad prvi put to primjetila) i nalaz je bio hsv1 igm i igg negativan, a hsv2 igm negativan a igg pozitivan. Zanima me dali moram na sljedem pregledu koji je za tj dana u bolnici gdje sam odlucila roditi napomenuti(ukoliko do tada prodje) da sam ga imala. I zanima me dali je opasno jako sto sam ga sad dobila s obzirom da ga imam cesto i da vec imam antitijela na njega?

Savjetodavna linija za djecu

28.06.2018. 10:20

Draga mama,
hvala Vam na javljanju i ukazivanju povjerenja Hrabrom telefonu. Iz Vašeg upita sam stekla dojam da Vas zanima pitanje medicinske problematike, odnosno Vaša ginekologinja je trenutno na godišnjem odmoru, a Vama treba liječnički savjet. Na Hrabrom telefonu se bavimo temama vezanim uz djecu, njihov razvoj i roditeljstvo. S obzirom na to da nismo educirani u području zdravstvene ginekološke skrbi, potičem Vas da potražite savjet nekog liječnika.
Ako budete imali nekih pitanja koja Vas brinu u vezi Vaše djece, potičem Vas da nam se slobodno javite ovim putem, ali i putem linije za mame i tate Hrabrog telefona na broj 0800 0800 koja je otvorena radnim danima od 9 do 20 sati. Osim toga, možete nam pisati i na e-mail savjet@hrabritelefon.hr.
Puno pozdrava,
Vaš Hrabri telefon