HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Hsv2 u trudnoci


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Kvacica0907

25.06.2018. 09:55

Poštovani, molim Vas samo da mi odg na ovo pitanje s obzirom da je moja ginekologica na godisnjem. Trudna sam trenutno 33+4. Na vagini sa lijeve vanjake strane blizu ulaza u rodnicu imam herpes(malo pece i par sitnih bijelih mjehurica) dobila sam ga prije 2 dana i sad se povlaci. Inace ga imam cesto i prije trudnoce na istom tom mjestu i traje 3-4 dana. U prvoj trudnoci mi je u 36 tjednu rađen bris na hsv1 i hsv2(jer sam tad prvi put to primjetila) i nalaz je bio hsv1 igm i igg negativan, a hsv2 igm negativan a igg pozitivan. Zanima me dali moram na sljedem pregledu koji je za tj dana u bolnici gdje sam odlucila roditi napomenuti(ukoliko do tada prodje) da sam ga imala. I zanima me dali je opasno jako sto sam ga sad dobila s obzirom da ga imam cesto i da vec imam antitijela na njega?

Savjetodavna linija, za djecu

28.06.2018. 10:20

Draga mama,
hvala Vam na javljanju i ukazivanju povjerenja Hrabrom telefonu. Iz Vašeg upita sam stekla dojam da Vas zanima pitanje medicinske problematike, odnosno Vaša ginekologinja je trenutno na godišnjem odmoru, a Vama treba liječnički savjet. Na Hrabrom telefonu se bavimo temama vezanim uz djecu, njihov razvoj i roditeljstvo. S obzirom na to da nismo educirani u području zdravstvene ginekološke skrbi, potičem Vas da potražite savjet nekog liječnika.
Ako budete imali nekih pitanja koja Vas brinu u vezi Vaše djece, potičem Vas da nam se slobodno javite ovim putem, ali i putem linije za mame i tate Hrabrog telefona na broj 0800 0800 koja je otvorena radnim danima od 9 do 20 sati. Osim toga, možete nam pisati i na e-mail savjet@hrabritelefon.hr.
Puno pozdrava,
Vaš Hrabri telefon