HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


Kasnjenje menstruacije


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ev_98

29.03.2019. 15:30

Poštovani ,

9.3 sam trebala dobiti menstruaciju, medutim menstruacije jos nema. 10 dana poslje sam pravila test koji je bio negativan, te 14 dan s prvim jutarnjim urinom te je takoder bio negativan. Takoder sam isla kod ginekologa,koji mi je rekao da mi je sluznica materinice povecana te da misli da bi menstruacija trebala doci ,propisao mi je tablete duphaston 3x1. Rekao je da smatra da ce mi menstruacija doci 3 ili 4 dan od kad pijem tablete ,medutim nema je. Danas mi je zadnji dan za piti tablete. Grudi su mi nabrekle , imam bobuljice po licu i ponekad me boli trbuh u doljnem dijelu. Zeljela bi znati što Vi mislite što se dogada,zbog cega menstruacije nema? Od kada sam stupila u spolne odnose ,menstruacija mi je jednom kasnila 5 dana,no sada mi vec kasni skoro 3 tjedna ,ne znam u cemu je problem? Zeljela bi cuti vase strucno misljenje.

Savjetodavna linija, za djecu

02.04.2019. 19:30

Draga prijateljice Hrabrog telefona,
hvala Vam na javljanju i ukazivanju povjerenja Hrabrom telefonu. Navodite da Vas brine kašnjenje menstruacije i da ste primijetili neke tjelesne promjene. Kažete da ste bili kod ginekologa koji Vam je rekao da bi Vam menstruacija trebala uskoro doći te Vam je propisao tablete.
Hrabri telefon pruža pomoć i podršku djeci i odraslima koji imaju pitanja vezana za djecu, njihove teškoće ili odnose s roditeljima. S obzirom na to da je Vaše pitanje medicinske prirode, a mi nismo educirani u području zdravstvene ginekološke skrbi, potičem Vas da se ponovno obratite svome ginekologu koji Vam može dati više informacija.
Želim Vam puno sreće!
Lijepi pozdrav,
vaš Hrabri telefon

Miisss

17.05.2019. 09:35

Poštovani, menstruaciju sam trebala dobiti jučer, ali ja sam u strahu već tjedan dana zbog toga sto smo dečko i ja imali spolni odnos za moj plodni dan, neko vrijeme bez zaštite ali možda minutu/ dvije dečko nije bio ni blizu ejakulacije, kasnije smo stavili zaštitu.Sada neznam dali je razlog kašnjenja menstruacije trudnoća ili moj stres oko toga.

Savjetodavna linija, za djecu

20.05.2019. 15:25

Draga prijateljice Hrabrog telefona,
hvala Vam na javljanju i ukazivanju povjerenja. Ako sam dobro shvatila, zabrinuti ste jer Vam kasni menstruacija te niste sigurni jeste li trudni ili je to posljedica stresa. S obzirom na to da na se Hrabrom telefonu bavimo temama vezanim uz djecu, njihov razvoj i roditeljstvo te nismo educirani u području zdravstvene ginekološke skrbi, potičem Vas da potražite savjet liječnika.
Ako budete imali nekih pitanja koja Vas brinu u vezi djece, potičem Vas da nam se slobodno javite ovim putem, ali i putem savjetodavne linije za mame i tate Hrabrog telefona na broj 0800 0800 koja je otvorena radnim danima od 9 do 20 sati. Osim toga, možete nam pisati i na e-mail savjet@hrabritelefon.hr. Ako si dijete, možeš nas nazvati na savjetodavnu liniju za djecu na broj 116 111 tijekom radnog vremena od 9 do 20 sati ili nam se javiti na chat.
Puno pozdrava,
Vaš Hrabri telefon