HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


odseliti se od roditelja


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

jja

13.02.2006. 00:11

imam 19 godina(studiram),i vec dugo imam jako los odnos sa mamom.stalno mi prigovara,optuzuje me bez razloga,radi mi scene s prijateljima i deckom...nikad nije imala povjerenja u mene,a ja joj stvarno nikad nisam davala povod za to.mislim da sam "normalna" cura,trudim se oko faksa,pomazem doma.ne drogiram se,ne pijem a ona me vec par puta testirala na drogu.posto sam dosta emocijalna osoba mene sve to jako podogi.zna mi priljepit samarcinu il me zakljuca u stan da joj ne pobjegnem!nemogu normalno pricat s njom jer sve kaj joj kazem ona to kad tak upotrijebi protiv mene da mi moze ponovo predbacivat nesto.
tata nema pravo nista rec jer sve mora biti kako ona kaze.
htjela bih se odseliti od njih,jer nemogu to podnjeti vise.problem je u tome sto nemam jos neku ideju kako bi se uzdrzavala...imam neku ustedjevinu al realno gledajuci bi mi to bilo dovoljno za 3-4 mj.zavrsila sam jezicnu gimnaziju,tesko bi se mogla zaposlit negdje a da radim samo subotom il popodne preko tjedna.gdje bi mogla potrazit neki posao a da uz to mogu nastaviti redovno sa studijem?trazila sam vec po nekim oglasima,al za sada nisam jos nista nasla.i koliko bi placala stanarinu u nekom malom stanu?
mozda sve ovo zvuci nerealno,al moram pronaci neki izlaz iz ove situacije...
hvala

Marija Krmek, prof.

04.03.2006. 08:21

Poštovana,

s obzirom da si student možeš otici u studentski centar i tamo vidjeti kakvi se poslovi nude - možda postoji veća vjerojatnost da nađeš posao uz koji ćeš moći i studirati.

Sretno!!!