HRABRI - forum za zaštitu djece


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 179 | Broj poruka: 670

Savjetodavna linija, za djecu

Hrabri telefon
Zagreb, Draškovićeva 72


tuzna


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

marina

16.02.2006. 19:12

Evo ovako ja sada imama 24god.otac mi je poginuo jos dok sam bila jako mala nisam imala ni dvije god.jako mi je falio i sada mi fali.jako rano sam pocela pomagat svojoj majci u kucanskim poslovim i brigi oko brace imam jos dva brata jedan je moj blizanac a drugi je brat iz mamine druge veze jako ga volim i nikada nisam imala osjecaj da mi nije pravi brat.mama me je pocela tuc cim sam usla u pubertet cak me je htjela oslati u psihijatrisku bolnicu za maloljetne u kukuljevicevu post tamo nije bilo mjesta isla sam na razgovore dva put tjedno kasnije sam shvatila da sam radilla probleme tipa kasnila doma markirala s nastave pocela pusit pit samo zato da bi me netko volio i da skrenem paznju na sebe.cesto sam dobivala batine to nisu bili samari ili siba po guzici to su bili takvi udarci da je sve zvonilo moja mama je pljuvala i skakala nogama po meni govorila da sam kuva drolja ma svasta znala sam da cu to izdrzat nisam se usudila to nekome pricat.IZDRZALALA SAM sve sam joj oprostila nikad joj nisam to prebacila.mislim to je moja mama ja je volim shvatila sam da je takva i da nezna iskazat ljubav nezna pokazat osjecaje nije voljela mog oca a u meni vidi njega.iskreno tuzna sam i bit cu cjeli zivot jer nisa nimala priliku upoznat svog oca a mama koja je tu nikad me nije zagrlila polubila onako kako to majke rade.imam 24 god. i fal mi to fali ce mi zauvjek ja mogu s njom razgovarat ali najvise pricamo o drugima.nemojte mi reci da ja prva zapocnem razgovor jer ona je jako jako tvrd orah i nevjerujem da cemo ikad imat onaj odnos majka-kci.sam sam se malo pozalila sorry

Marija Krmek, prof.

29.03.2006. 16:39

Draga Marina,

iz svega sto si napisala vidim da si jako tužna. Zao mi je zbog sveg sto ti se dogodilo. Međutim, drago mi je sto si to sve ovdje napisala, jer je izrazito važno sve teške osjećaje koje nosimo negdje iskazati, ispričati, " izbaciti" ih iz sebe. Možda bi bilo dobro da ponovno kreneš na razgovore kako bi naučila lakše se nositi s teškim emocijama i iskustvima.
Ja ti želim puno sreće, snage i hrabrosti